Mathilde i Uganda

STePs programmet
13 uger
2013

Kampala med Camilla og Janne

“Jeg ankom til Entebbe (efter en alt for lang flytur), der blev jeg hentet af to søde mænd der kørte mig til det hotel jeg bor på, lige ved siden af ligger organisationen (ikke mere end en stor beton mur væk) jeg fik sovet igennem og omkring kl 8.30 ankom Camilla og Janne, det er rigtig dejligt at der er nogen man kan snakke med, her i starten. I dag har vi været til nogle forskellige møder i organisationen, det har været rigtig hyggeligt! Vi tog en “dele” taxi ind til kampala, sammen med en af mændene fra organisationen (omkring 10 mennesker i en mini-bus-taxi), der købte vi sim-kort til vores telefoner…”

En uge med sproglige udfordringer

“Man får ualmindelige mange myggestik her, og jeg har selvfølgelig ikke fået noget anti-kløe med, så solbrændt og myggestik er lidt et helvede.

Jeg er nu i gang med min anden bog hernede, da solen går ned kl 18-19 stykker, er der ikke så meget at lave, især ikke når man ikke har en stikkontakt på mit værelse, den er dog blevet installeret i løbet af ugen. Fedt! 🙂

Mandag lærte en af pigerne hvordan man vasker tøj her, det er sjovt og hårdt, og det tager en krig! Torsdag lavede jeg Kristinas arbejde igen, meget hyggeligt, men virkelig meget papirarbejde.

Fredag var jeg i Art rummet, hvor jeg udleveret medicin til HIV-patienter. I dag er det lørdag, og jeg sidder i Jinja sammen med Florian og Kristina, det er rigtig hyggeligt at bruge sin fridag sammen med andre frivillige og få noget andet at spise end bananer og ris ”

En safari med myrer

“Jeg vil lige sige undskyld fordi jeg ikke lagde denne blog ud i sidste weekend, men dette er Afrika og selvfølgelig gik strømmen lige da den var i gang med at blive sendt.

Jeg har nu været i Uganda i 2 måneder, som jeg har sagt før går tiden både vildt hurtigt men også vildt langsomt, jeg kan slet ikke forstå at jeg har været her 2/3 af tiden, men det er også underligt at tænke på hvor meget jeg har oplevet på så kort tid og at jeg skal være her en måned mere. Vi har haft lidt drama der hvor jeg bor, da der har været 100.000-200.000 Safari myrer (Google dem, de er ret vilde) lige udenfor vores dør.”

Læs alle Mathildes indlæg på hendes blog.

Mathildes Blog

Vil du også opleve verden gennem frivilligt arbejde?

ESC PROGRAMMET
  • 2 TIL 12 MÅNEDER
  • EUROPA
  • GRATIS
Læs mere om ESC
ICYE PROGRAMMET
  • 6 ELLER 12 MÅNEDER

  • GLOBALT
  • FRA 24.000 KR.
Læs mere om ICYE
STEPS PROGRAMMET
  • FRA 4 TIL 16 UGER
  • GLOBALT
  • FRA 6.830 KR.

Læs mere om STePs
Dan dig et overblik over alle programmerne
Læs mere her

Læs flere rejseberetninger